Teatret Fair Play|teater for børn og unge. Børneteater, Kalundborg, Lejre, Holbæk, Odsherred


Oplevelser, der gør os rigere!


Teatret Fair Play er Holbæks hyggelige og intime teater for børn, unge og voksne. Vi laver teater, fordi vi synes, det er vigtigt, og fordi oplevelsen af god kunst gør os til rigere mennesker.

Teatret Fair Play præsenterer teater, der betyder noget – forestillinger, der giver dig og dine børn en oplevelse, I ikke får andre steder. En gang i mellem laver vi også voksenforestillinger, men det er som regel i samarbejde med andre teatre.

Tidligere var vi primært et turnerende teater, men siden 2010, hvor vi også blev egnsteater i Holbæk Kommune, har vi fået flere og flere aktiviteter og arrangementer i huset – både egne forestillinger og gæstespil. Dog er turnéforestillinger stadig en vigtig del af teatrets aktiviteter, da vi mener, det er vigtigt, at præsentere godt teater for børn og unge i hele landet.

Teatret blev grundlagt i 1971 på Vesterbro, og premiereforestillingen i 1972 var ”Fair Play – et debatstykke om idræt”. Det er fra denne første forestilling, at teatret har fået sit navn.
Allerede i 1974 får Teatret Fair Play sin base i Nordvestsjælland, da det flytter til Bøsserup. Herefter rykker det ud på en gård uden for Holbæk i 1975-76 - adressen på Borchsvej i midten af Holbæk, hvor teatret stadig er beliggende, får teatret i 1980.
I 1992-96 er Teatret Fair Play egnsteater med støtte fra kommune, amt og RBOT, og fra 1997 bliver teatret fast RBOT-teater. Historien som egnsteater fortsætter, da Teatret Fair Play i 2002 bliver egnsteater i Vestsjællands Amt og i 2010 egnsteater i Holbæk Kommune – hvilket det stadig er i dag.

Vi på Teatret Fair Play er glade for at åbne vores hus op for omverdenen – både den nære og den fjerne – alle er velkomne!