Teatret Fair Play|teater for børn og unge. Børneteater, Kalundborg, Lejre, Holbæk, Odsherred


Lillys danmarkshistorie

Med Holbæk Drama CollegePREMIERE lørdag d. 22. februar kl. 15.00 – på Holbæk Teater
24.-28. februar på skoler i Holbæk Kommune
Lørdag d. 29. februar kl. 15.00 – På Teatret Fair Play

Alder: fra 12 år
Varighed: 1 time

I slutningen af 1800-tallet mente skolefolk og læger, at det var ’unaturligt’ for piger at gå i gymnasiet. De havde ikke hjerne til det og kunne blive sterile af at sidde stille og boge den. I dag har piger overtaget drengenes tidligere rolle som ‘bedst egnede’ skole- og gymnasieelever. Hvad er der dog sket?

I Teatret Fair Plays professionelle regi optræder 2. årgang fra Holbæk Drama College i en helt ny version af den tidligere succesforestilling – skrevet specielt til de unge skuespillertalenter.

LILLYS DANMARKSHISTORIE er en musikalsk og humoristisk forestilling om 4 generationer af kvinder, der skabte det Danmark, vi kender i dag. Forestillingen er baseret på Pia Fris Laneths bog af samme navn:

”Lillys Danmarkshistorie sætter fokus på undertrykkelse, men også sammenhold og kærlighed og lægger op til en historisk forståelse af, at vi kun har vundet bedre levevilkår og mere frigørelse ved, at andre før os har taget ansvar og gjort deres. Vi står på ryggen af de andre. Og er der ikke stadig meget at kæmpe for? Stilfærdigt opfordrer Lilly og co. til at spørge os selv og hinanden om, hvad vi vil med de næste 100 år.”
Lise Zeuthen, Holbaekonline.dk