Teatret Fair Play|teater for børn og unge. Børneteater, Kalundborg, Lejre, Holbæk, OdsherredDen store julemiddag 5

Teatret Fair Plays årlige juleforestilling for både børnehaver, skoler og familier!Spiller fra Lørdag d. 30. november til lørdag d. 21. december
Mandag-Torsdag kl. 9.30 + 11.30
Lørdag-Søndag kl. 11.00 + 13.00

Køb billetter her.

Alder: Fra 3 år
Varighed: 1 time inkl. risengrød

Traditionen tro inviteres publikum indenfor i Restaurant Fair Play de Luxe, og traditionen tro går ingenting som forventet.

Sammen med nisserne byder Hr. Larsen på både sjov og ballade, julehygge og sange – og sikkert også en overraskelse!

En ting er dog sikkert – det bliver en musikalsk totaloplevelse for hele familien, der afsluttes med risengrød til alle!

Vær venlig at respektere forestillingen aldersgrænse
Teatret Fair Play forbeholder sig retten til at afvise børn, der er for små.


”Miras Verdener kan absolut anbefales til skoler eller biblioteker, og har du bonusbørn, så tag dem endelig med til forestillingen. Tilhører du en gammeldags far-mor-og-børn-familie, så kan ”Miras verdener” også være et godt oplæg til en snak om, hvad der skal til for at være en god familie."
Lise Zeuthen, Holbaekonline.dk
Læs den fulde anmeldelse her


”Miras Verdener rammer plet mange steder, hvad enten man er gift eller skilt, barn eller voksen, par eller single. Den handler om at knytte bånd i en verden, der hurtigt kan ændre sig, om at få skabt de rammer, der er vigtige for, at man kan eksistere i en ny sammenhæng.”
Lisbeth Rasmussen, Nordvestnyt

På Teateravisen.dk har MIRAS VERDENER fået hele fire gode anmeldelser.
Læs begrundelsen her


"Skal man tro statistikken er der 37 forskellige familieformer i Danmark. Men hvad kendetegner en familie? Ud over at man bor under samme tag? Måske ikke en gang dét?
'Miras verdener' tager spørgsmålet alvorligt, uden at det af den grund bliver tungt eller mørkt. Her er masser af plads til det sjove, det kærlige og varme, ved siden af grublerierne og forsøgene på at finde ud af sin egen situation. Det er børnenes vinkel vi præsenteres for - med savn og tilpasning, nye forbindelser og venskaber, jalousi og angst lige så vel som overraskende kærlighed og forståelse.
Martina Montelius har set hele vejen rundt om problemstillingen, og set den med børnenes øjne, - set hvordan det er de voksne der hele tiden definerer verden, mens børnene kun kan følge med som det tynde øl. Og Marita Dalsgaard har fulgt op med bunker af empati."

Janken Varden, Teateravisen.dk
Læs den fulde anmeldelse her"Det formidles både underholdende og hjerteskærende, og lægger man hendes egen fantasiverden oveni, ja så er det faktisk ikke så lidt for en lille pige på ni år.

Ikke mindst føler vi med Mira og bonusbroren Hans, der lige som de har fundet sig til rette med at skændes og være søskende, skal forstå betydningen af, at deres forældre pludselig ikke vil være kærester længere. Skal de så heller ikke være søskende længere? Et mindre oprør med ultimative krav stiller forældrene skoleret, og rollerne som hhv. forkælede og ansvarlige byttes eftertrykkelig rundt.
Også Miras tale til den fraværende far, får en til at synke en ekstra gang. 'Jeg vil betragte dig som et barn', lyder det alt for voksent. 'Du er falmet. Jeg kan leve uden dig, ligesom alle mulige andre. Ingen vil bebrejde dig, alt det du ikke gjorde'.
Smerten føler man som et sug i maven. Her gjorde man et barn fortræd, som Tove Ditlevsen ville have formuleret det.

Stykket tager på den måde sit unge publikum alvorligt ved at fastholde kompleksiteten. Her er ingen lette løsninger eller entydige skurke at bebrejde. Hverken voksen- eller børneverdenen i 'Miras verdener' er nogen enkel størrelse, og det er præcis det, der er med til at gøre stykket både vedkommende og underholdende."
Gudrun Hagen, Teateravisen.dk
Læs den fulde anmeldelse her


"Mira er heller ikke bare Mira – hun er også forestillingens fortæller – hende som skarpt iagttagende, kløgtigt reflekterende og kækt berettende videregiver informationer og statements til publikum. Mira er stykkets travlt optagede heltinde – børnefamilie-eksperten ('Jeg er barn, jeg er ekspert i sådan noget') og Lotte Bergstrøm er med sin vågne drengepigede vævre krop og sin skønne energiske og velartikulerede stemme et perfekt cast.
I betragtning af at Henrik Steen Larsen er talrige år ældre end Hans, gestalter han rollen som Miras bonusbror rigtigt godt. Hans skuespil er et godt eksempel på, at det kan kræve mange år erfaring som børneteaterskuespiller, før man som granvoksen kan skabe troværdige børneroller."
Kirsten Dahl, Teateravisen.dk
Læs den fulde anmeldelse her"Midt i en aktuelt debat fejer Fair Play al snak om det 'lærende' teater af bordet. 'Miras verdener' placerer et for mange børn genkendeligt tema på scenen uden at belære eller opstille målbare løsninger. Man kan ikke måle de følelsesmæssige omkostninger for børnene, når nutidens familier splittes og bringes sammen. Men man kan vise det.
Teater handler om følelser, og 'Miras verdener' gør børns følelser synlige og tilladelige – både de muntre og de tunge og svære og kontrære. Fra dramatikerens hånd er de to bonussøskende så oven ud ressourcestærke, at det næsten er for meget. Men de er gode rollemodeller for et aldersrelevant publikum, og 'Miras verdener' forfalder ikke til klæg sentimentalitet, men holder benene på jorden.

Det er klassisk børneteater af god aftapning, hvor handlekraftige børn gør de voksne klogere."
Randi K. Pedersen, Teateravisen.dk
Læs den fulde anmeldelse her

 

Vi har til forestilllingenproduceret et undervisningsmateriale, som du kan hente via dette link