Teatret Fair Play|teater for børn og unge. Børneteater, Kalundborg, Lejre, Holbæk, Odsherred


7 med et slag


Gæstespil med Nørregaards Teater


7 MED ET SLAG

Lørdag d. 4. maj kl. 11.00

Billetter fra 40-135 kr.
Køb her

Klask – sagde det. Fluerne havde i stort tal slået sig ned på skrædderens marmelademad. Med hænderne havde han klasket 7. Han var stolt. Er jeg sådan en skrap fyr, tænkte han, og kunne ikke lade være med at beundre sin egen tapperhed, Det skal hele byen få at vide. Nej, hele Verden skal få det at vide, tænkte han videre. Og så gik han ud i Verden og fortalte, at han havde slået 7 – med et slag.
Skrædderen var stolt og glad og pludselig kunne han bekæmpe grumme kæmper og vinde den smukke prinsesse og det halve kongerige.
En historie om hvor langt vi kan nå, når vi har selvtilliden i orden. Fortalt med masser af humor og underfundige indslag.

Medvirkende: Heine Ankerdal
Instruktør, scenograf og komponist: Claus Helbo
Dramatisering: Claus Helbo og Heine Ankerdal

Nørregaards Teater er stiftet i 1992 og er Lille Storbyteater i Odense Kommune. Teatret er et af landets største børne- og ungdomsteatre.

Vi har tidligere haft besøg af Nørregaards Teater med følgende forestillinger: KAMELEN KOM TIL SIDST, DEN SULTNE LARVE ALDRIGMÆT, MED PLASTER PÅ KNÆET og 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. Læs mere om Nørregaards Teater på www.nrt.dk

Alder: Fra 4 år
Varighed 40 min.

Vær venlig at respektere forestillingen aldersgrænse.
Teatret Fair Play forbeholder sig retten til at afvise børn, der er for små.