PING-PONG

TURNÉ: 23. oktober - 20. november 2021

om forestillingen

pING-PONG

PING-PONG er ny ungdomsdramatik af Henriette Vedel, Leiv Arne Kjøllmoen og Teatret FAIR PLAY

To unge mennesker spiller ping-pong. To børn hvis opvækst har været turbulent og præget af uro. De er begge to anbragt eller tvangsfjernet fra deres familier. Og begge har de svigt og smerte med i bagagen. 

I PING-PONG møder vi de to unge mennesker – de to børn – som deler deres historier, og hvis bedste venner måske bliver hinanden. For hvordan skaber man sin egen identitet i overgangen mellem barn og voksen, når man er anbragt? Hvem er man? Hvem vil man være? Og hvordan finder man ro i sig selv og i livet? 

Et år efter regeringens plan om at flere udsatte børn skal anbringes udenfor hjemmet, vil FAIR PLAY med denne forestilling rette blikket mod denne udsatte gruppe børn og unge. 

Forestillingen er i familie med I SKOVENS DYBE STILLE RO og DEN FØRSTE DRÅBE BLOD, da den fokuserer på unge mennesker på kanten af vores samfund. Som de to forhenværende forestillinger tager PING-PONG ligeledes favntag med unge mennesker, hvis virkelighed kræver, at vi genovervejer, hvordan vi som samfund og medmennesker tager stilling til de aktuelle tematikker.

Premiere den 8. + 9. april 2021, kl. 19.00 på Teatret FAIR PLAY

Forestilling den 10. april 2021, kl. 15.00 + aftertalk

Præsenteres på Aprilfestivalen 2021 (datoer kommer)

For alle fra 12 år og op

Medvirkende: Janus Elsig og Mads Emil Duelund Hansen

Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen

Tekniker: Jakob Ebbe

Lyddesigner: Johannes Smed

Dramatiker: Henriette Vedel og Leiv Arne Kjøllmoen

Producent: Teatret FAIR PLAY

 

Flere informationer om turnékrav, undervisningsmateriale samt billeder følger.