Om Teatret Fair Play

På Teatret FAIR PLAY udfolder vi både fantasien og virkeligheden i vores forestillinger for børn og unge.

Vi laver teater fordi vi mener at god kunst gør os til rigere mennesker – ligegyldigt alder!

Du kan kende os på, at vi både åbner op for fantastiske universer og for forståelsen af os selv og hinanden.

Vi viger ikke fra aktuelle problemstillinger. Vi ser det som en del af vores ansvar, som kulturinstitution, at belyse hændelser, der skaber ringe i samfundsdebatten – både lokalt og nationalt.

Teatret FAIR PLAY præsenterer teater, der betyder noget – forestillinger, der giver dig og dine børn en oplevelse, I ikke får andre steder.

Teatret Fair Plays historie

Teatret blev grundlagt på Vesterbro i 1971.

Premiereforestillingen i 1972 var “Fair Play – et debatstykke om idræt”, og det er fra denne første forestilling at teatret har fået sit navn.

Allerede i 1974 fik Teatret FAIR PLAY en base i nordvestsjælland, da det flyttede til Bøsserup. Herefter rykkede det ud på en gård uden for Holbæk i 1975-76.

Siden 1980 har Teatret FAIR PLAY holdt til på Borchsvej 3 i midten af Holbæk.

I 1992-96 blev Teatret FAIR PLAY egnsteater med støtte fra kommune, amt og RBOT og fra 1997 blev Teatret FAIR PLAY fast RBOT-teater. 

Historien som egnsteater fortsatte, da Teatret FAIR PLAY i 2002 blev egnsteater i Vestsjællands Amt og i 2010 egnsteater i Holbæk Kommune – hvilket det stadig er i dag.

Tidligere var Teatret FAIR PLAY primært et turnerende teater, men siden 2010, hvor vi blev egnsteater i Holbæk Kommune, har vi fået flere og flere aktiviteter og arrangementer i huset – både egne forestillinger og gæstespil.

Dog er turnéforestillinger stadig en vigtig del af teatrets aktiviteter, da vi mener, at det er vigtigt at præsentere godt teater for børn og unge i hele landet.