TEATRET FAIR PLAY AFLYSER

DEN STORE JULEMIDDAG 6

i 2020

ÅRSAG TIL AFLYSNING


Året er stille og roligt begyndt at gå på hæld, og 2020 har ikke været som nogle af os forventede. På Teatret FAIR PLAY har vi – som så mange andre teatre – måtte omstrukturere vores ellers vante forestillingsforhold, så vi fortsat har kunne lukke publikum ind i salen i mødet med nærværende og tankevækkende teaterforestillinger. Det har betydet færre publikummer, begrænsning på ophold i foyer osv., men vi har gjort det med glæde, for både publikums og teatrets skyld. Vi vil ikke stoppe med at fortælle historier på vores scene, og det sker fortsat under trygge og sikre forhold.

Dog har vi set os nødsaget til at aflyse Den Store Julemiddag 6, da vi ikke kan spille under det format, som juleforestillingen år efter år bygges på og bæres af. Modsat vores forestillinger i salen, hvor vi kan placere publikum siddende, med afstand til hinanden, og dermed overholde myndighedernes retningslinjer, er den tilbagevendende juleforestilling en vandreforestilling. Jer, der tidligere har besøgt Hr. Larsens restaurant FAIR PLAY de luxe, ved at forestillingen foregår som totalteater, hvor publikum tæt sammen med Hr. Larsen, drillenisserne og Julemanden, vandrer igennem hele det forvandlede Teatret FAIR PLAY, der i december pyntes op til jul i hver en krog.

Men i år kan vi under myndighedernes restriktioner, som følge af Covid-19, ikke gennemføre juleforestillings velkendte format, som udgør forestillingens og traditionens kerne, og selvom ingenting - tradition tro – går som forventet på Hr. Larsens restaurant under den store julemiddag, bliver der ingen julemiddag i år. Vi kan og vil på Teatret FAIR PLAY ikke gå på kompromis med det format, der skaber juleforestillingens essens, da det netop er vandringen, nærværet og julehyggens tætte fællesskab vi fejrer under de traditionsrige juleforestillinger, og det kan vi ikke under de nuværende omstændigheder.

Vi skulle hilse fra Hr. Larsen, Julemanden og nisserne og sige, og at de er rigtig kede af ikke at kunne få besøg af de mange børn og familier, som de altid glæder sig til at møde hvert år i december. De håber på at kunne åbne op for dørene til Den Store Julemiddag 6 i december 2021.

Har du/I billetter til årets juleforestilling, er I blevet kontaktet af teatret.

Vi glæder os til fortsat at møde jer på teatret til de forestillinger hvor vi kan spille under de nye restriktioner.

De kærligste julehilsener,
Teatret FAIR PLAY