Teatret Fair Play|teater for børn og unge. Børneteater, Kalundborg, Lejre, Holbæk, OdsherredKender du Malou?

samproduktion med Odsherred Teater

Anker og Bøje er venner – bedste venner.
Men nu har Anker mødt en pige, der hedder Malou.
Anker og Malou har kysset, men pludselig vil Malou hellere kysse Bøje.
Anker og Bøje deles om alting. Men kan de deles om en pige som Malou?
Den stormende og forvirrende forelskelse, både Anker og Bøje ramler ind i, er genkendelig for alle. Hvad enten man er 9 år, eller 49, så er vi alle bange for at blive svigtet, og vi kan føle os lykkelige og rædselsslagne på samme tid.

”Kender du Malou?” er et stykke, der bringer de største følelser i livet ned på et konkret plan, hvor både børn og voksne kan være med.

Medvirkende: Christiane Bjørg Nielsen, Heine Ankerdal og Henrik Ipsen
Manuskript: Thomas Tidholm
Instruktion og oversættelse: Mei Oulund
Scenografi: Sir Grand Lear
Kostumer: Helle Birkholm
Lysdesign: Dennis Veilgaard
Produktion, lyd og værksted: Jakob Ebbe
Teknisk assistent: Kim Wiggers Olsen
Plakat: Asako Kido Parr
Undervisningsmateriale: Vivi Holm

Forlag: Draken Teaterförlag, Stockholm

Alder: Fra 9 år og op
Varighed: 1 time

Se plakat fra forestillingen

KENDER DU MALOU - Undervisningsmateriale


”Forelsket i Malou"
Der er godt teaternyt til de tweens, der synes, at kærligheden er både underlig og opreklameret. For ’Kender du Malou?’ er en charmerende og velspillet forestilling af Fair Play og Odsherred Teater.
Der er noget vidunderligt renfærdigt og poetisk over teaterforestillingen ’Kender du Malou?’. Her findes en undren, som hører til barnets verden, men også en lyst til at udforske alt det svære ved kærligheden, der opstår i den voksnes univers.
Netop derfor passer forestillingen så fint til de 9-12 årige, der som ’tweens’ netop befinder sig med et ben i begge verdener.


’Kender du Malou?’ er i hvert fald en vidunderligt grotesk forestilling, der netop bruger sit ekstreme udtryk med to kittelmænd omkring en maskine og en følelsesfuld kvinde til at skildre, hvor svært det er at opdage kærligheden – og hvor fuldstændig lammende de nye voksenfølelser kan være for dét barn, der egentlig hellere bare vil være i fred.
Samtidig er forestillingen en fin påmindelse om, hvordan man af og til tror, at livet ville være skønt, hvis man vitterlig kunne gå rundt med gule sikkerhedsbriller hele livet. Indtil man altså opdager, hvor fantastisk det er at være forelsket i Malou…”
Anne Middelboe Christensen, Børneteateravisen.dk


Læs den fulde anmeldelse herFotos: David Trood